http://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2017-6.jpg

Amics del Trapezi

Equipaments amb els quals Trapezi 2017 col·labora:

En breu actualitzarem els continguts


Central-Circ-logo

La Central del Circ (Barcelona)

Sala entrenament Rosa Colell-2

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada, destinat als professionals de les arts del circ.

La Central compta amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar els/les artistes en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

Dins el programa del Trapezi 2016, els professionals podran visitar La Central del Circ i conèixer la seva participació en el projecte internacional Circus Incubator.

www.lacentraldelcirc.com

Ca-Estruch-logo

Ca l’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu (Sabadell)

Convent-arts-Alcover

Durant prop de cent anys, L’Estruch fou una fàbrica de tints que va donar color a la potent indústria tèxtil de Sabadell. Avui és un centre de creació i producció artística que també va ple de colors, de textures i d’idees per mostrar la riquesa que continua sortint de la fàbrica, un cop reconvertida en equipament cultural especialitzat en les arts en viu i la creació més contemporània.

El circ, com la dansa o els nous formats escènics, té una forta presència a L’Estruch, i més encara des de la instal·lació de La Vela, un nou espai per a la producció, l’exhibició i la formació.

Ens plau oferir a la ciutat i als seus ciutadans aquesta disciplina que abraça moltes arts i que es dirigeix a tot tipus de públic. La Vela ha de ser la nova senya d’identitat d’un centre que des de l’àmbit local vol projectar-se a tot el país.

www.lestruch.cat

El Convent de les Arts (Alcover)

Ca-Estruch-Sabadell

Centre artístic ubicat al recentment rehabilitat convent de Santa Anna, en un entorn privilegiat a Alcover, entre el Camp de Tarragona i les Muntanyes de Prades.

En aquest moment s’està dissenyant el model de convocatòria oberta per acollir artistes en residència.

Aquest 2016 inicia la seva col·laboració amb el Trapezi oferint una setmana de residència perquè l’artista Joan Català desenvolupi el seu nou espectacle Menar.

Aquest muntatge en procés de creació serà present dins la secció ‘Dóna’m una pista’  de Trapezi (divendres 13/04 a les 17.30h a la Pl. Peixateries).

www.conventarts.cat

Circoteca (Valls)

La Circoteca és el nom del Centre de Creació Circense que la companyia vallenca Passabarret va obrir a Valls el 2012. Cia. Passabarret és la companyia degana de circ i pallassos de Tarragona, amb més de vint anys de trajectòria. La Circoteca és un espai singular, molt personal, que es dedica, a més d’acollir les oficines de la companyia, a difondre i promoure el circ amb un ventall d’aspectes molt ampli: des de la producció i distribució d’espectacles i esdeveniments, fins a l’assessoria artística, la creació de nous públics, la programació d’activitats vinculades al sector o la formació.

El llibre Vint elefants per un Trapezi (recull de fotografies de Tjerk Van der Meulen i textos de diversos autors vinculats al Trapezi) enceta una nova col·lecció de l’Editorial Cossetània. Coeditada pel Centre de Creació Circense La Circoteca (Valls), aquesta nova línia pretén donar sortida i difusió a obres i treballs d’estricta temàtica circense, entenent que avui dia hi ha un enorme buit al mercat de llibres que girin al voltant del circ i els pallassos. Sota el nom de Els Llibres de la Circoteca s’aniran publicant diferents volums amb el denominador comú del circ, però amb una oferta heterogènia que anirà des de biografies, traduccions, llibres pedagògics o col·leccions fotogràfiques.

www.passabarret.com

LOGO TAC 2

TAC – Festival Internacional de Teatro y Artes de Calle  (Valladolid)

Trapezi i el TAC col·laboren enguany per donar suport a la difusió de l’espectacle Um belo día, de Dulce Duca.

http://www.info.valladolid.es/web/culturayturismo/TAC/

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

L’APCC és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure i difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país. Fundada l’any 2004, l’APCC cohesiona i vertebra el sector des dels seus inicis representant les diferents branques professionals del circ català: artistes,tècnics, empresaris, representants,gerents, directors, dramaturgs,escenògrafs, coreògrafs, crítics, teòrics i docents. Amb gairebé 300 professionals associats, l’APCC representa el sector del circ a Catalunya.

www.apcc.cat

L’Escola de Circ Rogelio Rivel (Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel – Barcelona) i Carampa – Escuela de Circo (Madrid).

Els alumnes d’ambdues escoles comparteixen un any més l’espai El Covador del Trapezi.

http://www.escolacircrr.com

http://carampa.com

Save