http://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2017-3.jpg

Amics del Trapezi

Trapezi 2017 col·labora amb:


Central-Circ-logo

La Central del Circ (Barcelona)

Sala entrenament Rosa Colell-2

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada, destinat als professionals de les arts del circ.

La Central compta amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar els/les artistes en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

Dins el programa del Trapezi 2016, els professionals podran visitar La Central del Circ i conèixer la seva participació en el projecte internacional Circus Incubator.

www.lacentraldelcirc.com

El Convent de les Arts (Alcover)

Ca-Estruch-Sabadell

Centre artístic ubicat al recentment rehabilitat convent de Santa Anna, en un entorn privilegiat a Alcover, entre el Camp de Tarragona i les Muntanyes de Prades.

En aquest moment s’està dissenyant el model de convocatòria oberta per acollir artistes en residència.

Aquest 2016 inicia la seva col·laboració amb el Trapezi oferint una setmana de residència perquè l’artista Joan Català desenvolupi el seu nou espectacle Menar.

Aquest muntatge en procés de creació serà present dins la secció ‘Dóna’m una pista’  de Trapezi (divendres 13/04 a les 17.30h a la Pl. Peixateries).

www.conventarts.cat

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

L’APCC és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure i difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país. Fundada l’any 2004, l’APCC cohesiona i vertebra el sector des dels seus inicis representant les diferents branques professionals del circ català: artistes,tècnics, empresaris, representants,gerents, directors, dramaturgs,escenògrafs, coreògrafs, crítics, teòrics i docents. Amb gairebé 300 professionals associats, l’APCC representa el sector del circ a Catalunya.

www.apcc.cat

L’Escola de Circ Rogelio Rivel (Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel – Barcelona) i Carampa – Escuela de Circo (Madrid).

Els alumnes d’ambdues escoles comparteixen un any més l’espai El Covador del Trapezi.

http://www.escolacircrr.com

http://carampa.com

Save