http://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2017-7.jpg

Espai Professional

L’espai professional

L’espai professional de Fira Trapezi vol seguir donant visibilitat i adob al sector del circ català i també estatal, proporcionant un espai de negoci, impulsant la creació, la producció i la distribució de tots els formats i disciplines.

Un dels principals objectius d’aquesta nova etapa és incitar diferents formes d’acompanyament,  seguiment i suport entre artistes i gestors a escala estatal i internacional, potenciant especialment la fase de la producció/coproducció dels diferents formats i procedències.

L’espai professional s’ubica al Castell del Cambrer de Reus, un espai de trobada cèntric i acollidor obert al llarg dels tres dies que serveix com a punt de referència i seu de les xerrades i activitats organitzades per aquesta nova edició.

Aquí hi podeu recollir la vostra acreditació, les entrades pels espectacles i fer-lo servir també com a punt de reunió i trobada. Teniu accés a zona wi-fi, cafè i una terrassa a l’aire lliure.

L’Espai Professional és també el punt de referència i informació per les companyies, associacions i entitats participants.

Dins del recinte, podreu visitar l’Exposició ‘Papers de Circ’, cedida per Ramon Muñoz Farreny (professor Karoli).

Adreça:
Castell del Cambrer
Plaça del Castell, 4. Reus
43201 Reus

Horaris:
Divendres 12/05: 14h – 20h
Dissabte 13/05: 10h – 20h
Diumenge 14/05: 10h – 20h

Contacte
Clara Matas
professionals@trapezi.cat / +34 660 066 048

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.