http://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2017-4.jpg

Activitats

El Trape-Xic

Dissabte 13 i diumenge 14, a les 10 h.

Després de tres anys de la creació del Trape-Xic, l’espai ja està totalment consolidat dins la programació de Trapezi. El Trape-Xic és una proposta dedicada exclusivament als infants de 0 a 5 anys amb l’acompanyament dels seus familiars. Després de l’èxit en passades edicions, al Trape-Xic hi trobarem una vegada més a la companyia local Circ de les Musaranyes amb l’espectacle Bótes, una instal·lació de diferents jocs de psicomotricitat pensat pels més petits.

El Trape-Xic té lloc al Centre d’Art Cal Massó, espai de difusió de la cultura creat l’any 2007 com a un centre de caire experimental i multi disciplinar en una antiga destil·leria de licors, Licors Massó. Les característiques de Cal Massó el fan ser l’espai idoni, amb un bar dins les instal·lacions on els acompanyants poden fer una pausa i gaudir relaxadament de les activitats amb els més petits.

El Covador

Dissabte 13 i diumenge 14, a les 16 h.

El Covador és l’única trobada d’escoles professionals de circ a Catalunya. Aquesta iniciativa uneix alumnes de les diferents escoles, amb la finalitat de crear un espectacle nou i fomentar, així, l’intercanvi de coneixement entre diferents escoles. Hi participen la Escuela de Circo Carampa de Madrid i l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, amb un espectacle d’uns 70 minuts de durada destinat a públic familiar. Es podrà veure a la Plaça Anton d’Borrell.

Save