http://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2016-2.jpg

Activitats

“20 anys de Trapezi”, Exposició fotogràfica als comerços.

Descarrega la butlleta de participació en la gimcana

Amb motiu dels 20 anys de Trapezi s’organitzarà una exposició fotogràfica que reculli pinzellades del que ha estat el Trapezi en el decurs d’aquests d’anys. A gairebé totes les edicions de Trapezi, el fotògraf Tjerk van der Meulen ha fet un seguiment exhaustiu de les companyies i espectacles programats a cada edició, a la vegada que ha captat magistralment l’esperit que omple carrers i places els dies de la Fira.

Perquè l’exposició arribi al màxim nombre de públic possible, les fotografies s’exibiran als aparadors de diferents comerços de la ciutat al mateix temps que es vincularan a una gimcana. D’aquesta manera, es convidarà el públic a fer un recorregut pels diferents comerços gaudint al mateix temps del joc i de la bellesa de les fotografies.

Tjerk van der Meulen va néixer a Arnhem (Holanda) el 1960, però resideix a Catalunya des de 1985. És un fotoperiodista ben arrelat i reconegut al Camp de Tarragona, i ha treballat a mitjans com el Reus Diari, Diari de Tarragona, Nou Diari, El Punt Avui, El Periódico, Ara o El Observador entre d’altres. Ha estat el fotògraf oficial de la Fira Trapezi a la majoria de les seves edicions, i les seves imatges destaquen per la seva extraordinària narrativa, un extraordinari dinamisme i una composició amb un segell molt personal.

Establiments col·laboradors en la gimcana

CAL SENDRA – Jovellanos 15
ELECTRODOMÈSTICS MESTRES – Rv St Pere 11
LLIBRERIA GAUDÍ – Galera 12
DINS – Pl Llibertat 8
ABACUS – Rv Sta Anna 48
ESTANC NUM 20 – Av la Salle 45
ESTANC NUM 01 – Riera Miró 84
TOMÀS BARBERÀ – Pl Mercadal 1
LLAUNERIA MATA – Rv Sta Anna 47
GELATS I TORRONS XIXONA – Rv Sta Anna 6
TAFETÀ – Rv Sta Anna 16
CASA BORRULL – Rv Martí Folguera 4
BÓBOLI – Llovera 22
SAF-REUS, SL – Pintor Bergadà 1
PORTAL DE CATALUNYA – De la font 13
CASA PUJOL – Monterols 37
CULINARIUM – Salvador Espriu 3
GUAU – Argentera 19
CENTPEUS. CALÇAT INFANTIL – Av Prat de la Riba 16
SUBMINISTRAMENTS ROMA – Rv Robuster 38
THAIS VESTUARIS – Camí de l’Aleixar 51
BOQUÉ – Batan 6
XAROL – Llovera 56
XAROL – Major 6
ALQUIMIA – Pl Mercadal 6
LOLA GOURMET – Les Galanes 31
NOSTRUM – Rv  Santa Anna 18
SORA SUSHI – Centre Comercial El Pallol
L’ESENCIA DE L’ART – Rv Martí Folguera 22
ARSOPELL – Sant Joan 1
MONTAÑA ESTRADÉ OPTICS – Jesús 13
DOS MAS UNA – Centre Comercial El Pallol
NATURA – Jesús 3
ANWAR ESTUDIO – Alcalde Joan Bertran 30
BONFILL PERRUQUERIA – Ps Prim 6
FARMACIA GINÉ – Ps Prim 10
INTERFILM – Ps Prim 6

20 elefants per un trapezi, un llibre de Tjerk van der Meulen

Per celebrar aquest aniversari, la Fira dóna suport a la publicació del llibre 20 elefants per un Trapezi, que recull imatges del fotògraf Tjerk van der Meulen i 20 escrits de personatges estretament vinculats amb la fira, membres de la direcció antiga i de l’actual, gestors culturals, professionals…que posen sobre paper que signifiquen aquests vint anys de Trapezi. Coeditat per l’Editorial Cossetània i el Centre de Creació Circense, Circoteca, un espai dedicat al circ de Valls, el llibre és un clar exemple de la trajectòria de la fira i del que  aquesta ha suposat per les arts circenses, la ciutat de Reus i el país.

Comença l’espectacle!
Imatges per a un cartell

Al vestíbul de l’Ajuntament, del 9 al 15 de maig, exposició de les imatges resultants del cartell de Trapezi 2016. Una oportunitat de veure els recursos fotogràfics fruit del procés creatiu per al desenvolupament gràfic i conceptual de l’encàrrec d’un cartell.

El Covador

Dissabte 14 i diumenge 15 de maig
16:30 h

cia-el-covador

El Covador és l’única trobada d’escoles professionals de circ a Catalunya. Aquesta iniciativa uneix alumnes de les diferents escoles, amb la finalitat de crear un espectacle nou i fomentar d’aquesta manera l’intercanvi de coneixement entre diferents acadèmies.

Hi participen la Escuela de Circo Carampa de Madrid i l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, amb un espectacle d’uns 70 minuts de durada destinat a tots els públics. Es podrà veure al Pati de l’Institut Baix Camp.

Escuela de Circo Carampa:

  • Alumnes: Moran Shoval- Bàscula i Dansa, Yifat Rosenblat-Bàscula, Acrobàcia, Dansa i Verticals, Juan Mateo de las Casas Felgueroso-Bàscula i Acrobàcia, Guillermo Tricas Cameo- Bàcula, Verticals, dansa, Jesús Galan Cruz-Bàscula i Acrobàcia, Olivia Halliday – Verticals , Dansa i Aeris.
  • Coordinador: Javier Jiménez Fernández
  • Professor de Bàcula i Preparació Física: Eduardo Lucas Muñoz de Lucas

Escola de Circ Rogelio Rivel

  • Alumnes:Marc Hidalgo-cintes aèries, Xavier Guillaume -malabars,Cèlia Marcè (trapezi fix), Lucas Cantero-verticals i acrodansa
  • Coordianció: Ma Teresa Celis Ramírez
  • Tècnic de So: Sònia Dominguez

App ReusCity

Durant el festival, descarrega’t l’aplicació ReusCity

Aconsegueix l’elefant del vintè aniversari. Vine al punt d’informació a partir del dia 9 de maig, ensenya l’App al teu mòbil i t’emportaràs l’elefant en paper.

google-play itunes-app-store-logo

Concert-vermut especial Trapezi

Dissabte 14 maig, a les 13.30h, al bar Campus, carrer de sant Llorenç 11, concert amb Bali Cejas, rumba fusió.