dsc_0017_7

La companyia asseguradora Reale, amb estrets vincles amb la ciutat de Reus, ha renovat el seu compromís de suport a la Fira del Circ de Catalunya Trapezi, que aquest dijous dóna el tret de sortida de la seva 20ª edició. L’alcalde, Carles Pellicer, i el conseller delegat de Reale, Ignacio Mariscal, s’han reunit aquest dijous per confirmar el patrocini d’aquesta companyia al principal esdeveniment de creació i exhibició circense que s’organitza a Catalunya.

Reale dóna continuïtat d’aquesta manera a una col·laboració que manté amb Trapezi gairebé des dels seus inicis i que s’ha mantingut durant tots aquests anys. A més, l’acord de col·laboració també inclou el COS-Festival de Moviment i Teatre Gestual, amb el qual aquesta companyia també ha col·laborat des dels seus inicis. A la trobada també hi ha participat la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

La Fira del Circ de Catalunya Trapezi 2016 aplega a Reus 31 companyies entre el 12 i el 15 de maig, que ompliran carrers, places i teatres amb més de 70 representacions. D’aquests espectacles, sis seran de sala, als teatres Fortuny, Bartrina i Bravium Teatre.