ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Ajuntament de Reus

Dans

Juan, el protagonista, intentarà delectar el seu públic amb un espectacle de ball, des d’un pasdoble a un blues; això sí, amb l’ajuda obligada dels assistents a l’espectacle, creant així un esdeveniment on tots seran partícips. Juan balla (o millor dit, ho intenta!).

El seu escenari és el carrer. El seu instrument és un encantador orguenet del qual van sorgint els ritmes més propicis per explicar-nos la relació que hi ha entre ell i els espectadors. Però hi ha un petit detall: el públic no és conscient del desastre que està a punt de passar davant seu.

Vivint a Barcelona, Adrian és una barreja de diverses nacionalitats la formació de les quals va tenir lloc a tot Europa. Passa la vida acumulant amb passió experiències; entre altres coses, és comediant, actor i director de circ i teatre de carrer. Adrian Schvarzstein és un artista-showman molt enèrgic! ell també actua i canta en òperes i companyies de música barroca, però en una faceta es destaca particularment: barrejant totes aquestes disciplines en un espectacle!