Ajuntament de Reus
 • Data
  Dijous 9, 22.30  h
  Divendres 10, 23.30 h
  Dissabte 11, 23.30 h
 • Lloc
 • Durada
  90′
 • Preu
 • País
 • Web
Cabaret Sala Havana Cronopis Alba Sarraute Rakel Cros 2 150x150 - Cabaret

Alba Sarraute – Presentadora

Los Discípulos de Morales Maniuladors 150x150 - Cabaret

Los Discípulos de Morales – Manipuladors

circonautas 150x150 - Cabaret

Circonautas

Alba Sarraute (Argentona, 29/7/1982)

Cabaret Sala Havana Cronopis Alba Sarraute Rakel Cros 2 198x300 - Cabaret

Alba Sarraute és una artista versàtil i polivalent. Entre el 1997 i el 2002 s’especialitzà en cant, teatre i circ (bàscula, trampolí, acrobàcia de terra i verticals) a l’escola de l’Aula de Teatre de Mataró, l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona i a l’Academie de Cirque Contemporeine Fratellini, on es graduà.

Treballà a Roma amb la companyia Fattore K, dirigida per Giorgio Barberio Corsetti, participant a la creació de Paradiso (2003) i Argonauti (2004). Molt jove (1997), creà la seva pròpia companyia de teatre de carrer Terraq’ua, conjuntament amb altres companys. Més tard (1999), ideà el seu solo Seriosamente Tragicomedia, després anomenat Mirando a Yukali, amb 5 anys de gira i premiat al Festival de Pallasses d’Andorra i a la Fira de Teatre de Carrer de Tàrrega (2009), i amb gira internacional (Bolívia, Equador, França, Brasil…).

Amb la Cia. Alba Sarraute creà Soy la otra (LA DIVA) (2010), co-produït pel Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, i que viatjà per Oporto (Fetei), Luxemburg i França. Paral·lelament també participa amb Pallassos Sense Fronteres per Haití i el Líban. Del 2007 al 2012 treballà amb Cirkus Klezmer.

El 2009 participà en la creació de Llits, circ i creació musical, co-produït pel Teatre Nacional de Catalunya, el CAER de Reus i l’Auditori de Sant Cugat, juntament amb Albert Pla i Lidia Pujol. El 2010 treballà en la producció de Badomies (5 contes musicats) amb el districte d’Andorra la Vella, CAER de Reus i Vilanova i la Geltrú.

El 2011, amb la Companyia Círcol Maldà, participà en l’espectacle de Pep Tosar, Mestre i Margarita, estrenat a Temporada Alta de Girona. El 2012 presenta Las Navidades en el Teatro Circo Price.

El 2013 participà amb la Compañía Animalario, dirigida per Andrés Lima, a Capitalismo hazles reír, conjuntament amb Aitana Sánchez Gijón, Silvia Marsó, Edu Soto, Luis Bermejo… entre d’altres.

També formà part de la nova formació de Hopla Circus, una companyia de circ, Cach y Clown i Trio TeQuiero, totes dues establertes a Bèlgica, i que treballen al nord d’Europa, mentre combina la seva tasca amb la direcció d’espectacles de circ com Pscirc, Capgirades, Animal Religion, Arnau Andreu Freixes, Marcel et ses droles de femmes, les Passe-pieds…

Com a docent ha treballat a l’Aula de Teatre de Mataró, a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i a Codarts, Escola Superior de Circ de Rotterdam.

Fàtima Campos

foto fàtima 300x200 - Cabaret

Ballarina i coreògrafa que enriqueix i nodreix el seu camí en la dansa compartint paisatges amb el circ, el teatre, el videoart i la pedagogia.

Balla amb coreògrafs i companyies de llarg recorregut com Àngels Margarit (Cia. Mudances), Toni Mira (Cia. Nats Nus), Inés Bozza (Cia. Senza Tempo) o Marcel Bassachs (Cia. Moviment Lantana), i també en projectes de diversos directors com Franco Di Francescantonio, Robert Wilson, Àlex Rigola, Roberto Oliván, Joan Ollé, Carles Salas i La Fura dels Baus, entre d’altres.

Coreògrafa i assistent de moviment en creacions de teatre dirigides per Martí Torras Mayneris (Rhum & Rhümia) i Oriol Tarrasón (Cia Les Antonietes). Ballarina i coreògrafa en peces de circ de la Cia. Cíclicus dirigides per Leandro Mendoza, així com ull extern de la Cia. Vaques.

Martí Torras

foto Martí 300x199 - Cabaret

És director d’escena, dramaturg i dibuixant, llicenciat en belles arts en l’especialitat de dibuix a la Universitat de Barcelona i en direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Inicia la seva trajectòria teatral com a escenògraf, actor i pallasso professional, creant la companyia de teatre per a tots els públics Clownx Teatre, amb la qual guanya dos premis Xarxa per Ot, el Quixot (1998) i Willy (2002). Posteriorment es decanta cap a la direcció escènica per explorar noves vies de creació escènica. L’any 2014 crea l’espectacle Rhum i funda la companyia Rhum & Cia, a partir de l’homenatge pòstum al pallasso Monti, amb qui estava creant un espectacle. Després de l’èxit de Rhum (Premi Zirkolika 2014 al millor espectacle de pallassos) i del segon espectacle creat amb la mateixa companyia, Rhümia (Gran Premi BBVA 2016 al millor espectacle de circ), decideix dedicar les seves energies en nous col·lectius i nous projectes.

Ha treballat i creat espectacles amb diferents artistes i companyies de circ i teatre, com Monti & Cia, Somso, Cia. Ínfima La Puça, Divinas (Premi Unnim 2012 al millor espectacle per Enchanté), Le Croupier, La Mandona, The Feliuettes, o dirigint la posada en escena de grups musicals com Love of Lesbian, els Catarres, La Pegatina, Blaumut, el Diluvi o Marc Parrot, entre d’altres. També ha estat ajudant de direcció de directors com Agustí Villaronga, Josep Maria Pou, Magda Puyo, Ramon Simó, Miquel Górriz, Marc Martínez o Jordi Prat i Coll. Torras està molt influït pels espectacles multidisciplinars, i les seves direccions escèniques han anat incorporant elements com la música en directe, la dansa contemporània, els números de circ, la pintura en directe, a la recerca d’un llenguatge propi, molt dinàmic, que sempre beu dels mecanismes absurds de la comèdia i la multiplicitat de recursos visuals i sonors al servei de l’emoció.