ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Ajuntament de Reus
 • Data
  Dijous 12, 22.00 h (60′)
  Divendres 13, 22.30 h (90′)
  Dissabte 14, 22.30 h (90′)
 • Lloc
 • Durada
 • Preu
  3€
 • País
 • Web
  Tots els públics

Cabaret

Nacho i Oriol

Aquest duo aborda el tema de la complicitat, de la relació que s’estableix entre les persones que participen en profunditat i amb implicació en una acció.

La complicitat és precisament un element molt necessari per aconseguir certs objectius i poder treballar en sincronia.
Conscients de no poder assolir l’objectiu ells dos sols, els dos artistes buscaran la complicitat d’un tercer membre d’entre el públic que els permeti assolir-lo: construir una figura, una estructura a força de planxes i troncs de fusta. En aquest instant aflorarà l’entremaliadura confabulada que en moltes ocasions es crea entre dues persones cap a una tercera.
L’espectador voluntari serà utilitzat com a contrapès per equilibrar la feble i fràgil construcció. Quines sorpreses esperen al voluntari atrapat en aquest aparent equilibri?

Oriol Morgades
Artista component de l’espectacle Mur com a malabarista, transformista i acròbata de pal. També pertany a la companyia de circ d’inclusió Circ Bombeta que, amb el seu espectacle Cowboys, ha treballat en nombrosos festivals i teatres. L’Oriol té una qualitat molt especial: el seu cor és capaç de parlar amb els cors del públic.

Nacho Flores
Madrileny d’origen, cansat de fer malabars amb uns i zeros electrònics, marxa a viure a Amsterdam. Allà descobreix el circ i emprèn un llarg camí formatiu per diverses escoles: Escola de Circ Carampa, Escola Internacional de Teatre Mar Navarro, Escola Nacional Rusa de Moscou, Escola de Circ Lido de Toulouse i a Buenos Aires es forma durant dos anys amb el prestigiós funambulista Ernesto Terri. Després d’anys sobre el filferro, crea la seva pròpia disciplina: l’equilibri sobre cubs de fusta. Participa amb el número del Bonhomme al Festival Mondial du Cirque de Demain, que el distingeix amb diversos guardons. L’any 2014 va rebre el reconeixement de CircusNext amb l’espectacle Tesseract, que ha treballat per la xarxa de teatres franceses durant 5 anys. També participa amb Tesseract en diversos festivals a l’estranger, com el London Mini Festival i Showcase a Nova York.

Director del primer espectacle de MUR, col·labora esporàdicament amb altres companyies com el Cirque du Soleil a Twas the Night Before Christmas 2019.