ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Ajuntament de Reus

TRAPEXIC – LOOking fOr

No hem nascut nòmades, però el moviment s’ha inscrit en nosaltres com una necessitat. Vam marxar ja fa tant de temps que ja no som d’enlloc. Pot ser que simplement no estem fets per quedar-nos…, som inconformistes, somiadors i lliures.

Katell Le Brenn i David Coll Povedano, artistes de circ, proposen a Chloé Cailleton, cantant de jazz, d’unir-se a ells per la creació de LOOking fOr. Junts s’interessen per l’exili, pel viatge, per la recerca d’un lloc. Acompanyats de tres cadires, una de petita, una de mitjana i una de gran, símbols de la plaça que esperen trobar.

A través dels cants i la manipulació de les cadires, els cossos s’apropien de l’espai, com un diàleg per anar més lluny. LOOking fOr és un viatge per a tots a la recerca de les músiques i les experimentacions que fan eco amb els nens que vam ser un dia.

Fitxa artística

  • Autors: Katell Le Brenn i David Coll Povedano
  • Intèrprets: Katell Le Brenn, Chloé Cailleton i David Coll Povedano
  • Mirada externa: Morgan Cosquer
  • Creació de llums: François Fauvel
  • Regidor: Pierrot Usureau
  • Vestuaris: Camille Lacombe

Suports

La Cité du Cirque, Pôle régional Cirque Le Mans
Teatre Boris Vian, Coüeron
Le Tout petit festival, Communauté dels municipis d’Erdre & Gesvre
Compagnie ACTA
Réseau Courte-Echelle: la ciutat d’Arcueil, la ciutat de Boissy-Saint-Léger, l’Espace 93/ Clichy-sous-Bois,la ciutat de Garges-lès-Gonesse, la ciutat de Gennevilliers, L’Entre Deux-Scène de Lésigny, la ciutat de Lilas, la ciutat de Mitry-Mory, la ciutat de Romainville, la ciutat de Rosny-sous-Bois, la ciutat de Saint-Denis, la ciutat de Villeneuve-la-Garenne, le Regard du Cygne, el Festival Premières Rencontres (Cie Acta), Un neuf trois soleil
Departement de Loire-Atlantique
Regió Pays de la Loire
Drac des Pays de la Loire com a part del pla de recuperació 2021