Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Header-2021-base.jpg

Col·laboracions

Trapezi 2021 col·labora amb:

logo apcc - Col·laboracions

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

L’APCC és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure i difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país. Fundada l’any 2004, l’APCC cohesiona i vertebra el sector des dels seus inicis representant les diferents branques professionals del circ català: artistes, tècnics, empresaris, representants, gerents, directors, dramaturgs, escenògrafs, coreògrafs, crítics, teòrics i docents. Amb gairebé 360 professionals associats, l’APCC representa el sector del circ a Catalunya.

www.apcc.cat

logocofae - Col·laboracions

COFAE

La Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat és una associació cultural sense ànim de lucre que neix el 2006 i aglutina algunes de les fires d’arts escèniques més importants del territori amb la missió de coordinar, col·laborar i difondre el concepte de mercat en l’àmbit de les arts escèniques, tant estatal com internacional.

COFAE, respectant les característiques de les diferents fires, vol impulsar-les com a servei públic,  dinamitzadores de mercat, punt de trobada de professionals del sector de les arts escèniques i espai de reflexió i formació; posicionar-se com a interlocutor amb les administracions i institucions públiques i privades i ser un referent de transparència, professionalitat i bones pràctiques.

www.cofae.net

logo micc - Col·laboracions

Marché International de Cirque Contemporain

MICC – A iniciativa de la TOHU, el Mercat Internacional de Circ Contemporani (MICC) reuneix els professionals de tot el món vinculats a la creació, la planificació i l’exhibició de circ contemporani.

https://montrealcompletementcirque.com/en/professionals/

ACE logo - Col·laboracions

Acción Cultural Española

Acción Cultural Española és una entitat pública dedicada a impulsar i promocionar la cultura i el patrimoni d’Espanya, dins i fora de les seves fronteres, a través d’un ampli programa d’activitats i iniciatives que fomenten la mobilitat de professionals i creadors.

www.accioncultural.es

PIC pla impuls circ - Col·laboracions

Pla d’Impuls del Circ

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El pla consta d’onze mesures específiques finançades en la seva globalitat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país més enllà de les nostres fronteres. En aquesta edició, Trapezi i el PIC col·laboren amb dues de les mesures: A Catalan JourneyiEsfera Circ.

A Catalan Journey

A Catalan Journeyvol potenciar la visibilitat del circ català a l’estranger establint vincles estrets amb agents europeus per crear sinergies que afavoreixin la difusió del circ català al nord d’Europa.

El projecte, d’una durada d’un any, consistirà en una sèrie de trobades virtuals i presencials entre un grup de programadores i programadors europeus i artistes, companyies i diferents agents del sector del circ a Catalunya. Al llarg d’aquestes trobades s’anirà conformant un ampli panorama de l’actualitat de la creació de circ al nostre territori.

A Catalan Journeyté el seu tret de sortida a la 25a edició de Trapezi i finalitzarà el maig de 2022 durant la 26a edició del festival.

Coordinat per l’APCC, A Catalan Journey és la mesura d’internacionalització del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 i compta amb el suport del Departament de Cultura i amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

Esfera Circ

Esfera Circ és un programa d’acompanyament a professionals de la cultura, que té com a objectiu difondre i ampliar els coneixements sobre el circ per facilitar l’accés d’aquest art al circuit d’arts escèniques de Catalunya. El programa d’activitats i les diferents accions formatives van enfocades a ampliar els imaginaris sobre el circ i difuminar les expectatives i judicis que limiten la roda de creació, producció, exhibició i recepció, a un circuit tancat i reduccionista del circ.

El projecte, enguany al seu segon cicle, es realitzarà durant tres anys amb un grup d’entre 8 i 10 persones per cicle (2019-2020 i 2020-2021), amb la idea de vincular les diferents accions formatives proposades a diferents esdeveniments, nacionals i internacionals, on el circ tingui un paper rellevant.

Coordinada per La Central del Circ, Esfera Circ és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ i compta amb el suport del Departament de Cultura i amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

https://lacentraldelcirc.cat/esferacirc


I també

Cal Pere - Col·laboracions

Fruites i Verdures Cal Pere