; Col·laboracions | Fira Trapezi Reus
Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Trapezi-2023-Header-4.jpg

Col·laboracions

Trapezi col·labora amb:

cofaeRGB - Col·laboracions

COFAE

COFAE neix el 2006 i aglutina les principals fires d’arts escèniques d’Espanya i compta actualment amb 19 fires associades. Com a organització del tercer sector pretén complir els seus objectius com a servei públic, promovent accions de coordinació, formació, col·laboració, comunicació i difusió de les fires com a espais de trobada professional i intercanvi comercial. Un espai de reflexió que estimula la dinamització dels mercats escènics i manté un compromís ferm per la promoció del sector professional de les arts escèniques.

www.cofae.net

logo apcc - Col·laboracions

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

La finalitat de l’APCC és divulgar i normalitzar el circ, per fer créixer la professió i fomentar una major presència del circ en la cultura i en la societat. Per aconseguir-ho, actua en els camps de la interlocució amb les administracions, la formació, la creació, la producció, els marcs fiscal i laboral, els circuits d’exhibició, la difusió i el patrimoni històric. Per una banda, analitza les necessitats del circ i treballa per aconseguir millores professionals i de reconeixement públic per a tot el sector i, per l’altra, proporciona regularment a tots els associats i associades informació d’actualitat per a l’exercici de la seva professió. Tots els socis i sòcies, a més, es beneficien de la constant tasca de difusió i promoció del circ que es duu a terme des de l’entitat.

Objectius

 • Oferir eines de professionalització i reciclatge als professionals del sector.
 • Impulsar i fer el seguiment de polítiques culturals de millora i normalització del sector del circ i de les arts escèniques.
 • Cohesionar i representar el col·lectiu circense.
 • Impulsar i acompanyar iniciatives que vertebrin i dinamitzin el sector.
 • Difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país.

www.apcc.cat

circoRED logo - Col·laboracions

CircoRED

CircoRED és la Federació d’Associacions de Professionals de Circ d’Espanya, formada per les associacions autonòmiques que existeixen a l’actualitat: Associació de Circ d’Andalusia (ACA), Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana (APCCV), Associació de Professionals del Circ de Galícia (APCG), Associació de Professionals, Artistes i Creadors de Circ de Madrid (MADPAC), Associació de Professionals de Circ de Cantàbria (ACPC), Associació de Professionals de Circ d’Aragó (CARPA), Euskal Zirko Elkartea (EZE), Associació de Professionals de Circ de la Regió de Múrcia (APCM), Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears (APCIB), Associació de Circ de les Illes Canàries (APCIC) ), Associació de Professionals de Circ de Castella i Lleó (CCLAP) i Associació de Professionals de Circ d’Extremadura (APCEX). CIRCORED representa el sector associatiu de professionals de circ davant les institucions a l’àmbit estatal per propiciar el flux d’informació, comunicació i coneixement sobre el circ actual entre els diferents territoris. En aquest context s’emmarquen els seus objectius:

 • Reconèixer el circ com una manifestació artística de primer nivell, reforçant el seu valor cultural i apropant-lo a un pla d’igualtat i independent a les altres arts escèniques.
 • Professionalitzar el circ, fomentant el coneixement sobre aspectes legals, organitzatius i de gestió.
 • Detectar les necessitats del circ actual.
 • Ser organisme consultor en matèria de circ davant de qualsevol situació relativa al sector.
 • Interlocució amb les administracions i institucions públiques i privades.
 • Punt d’informació i consulta per a persones professionals del circ.
 • Millorar la formació i la professionalització del sector.
 • Facilitar la informació i la col·laboració entre les persones professionals.
 • Difusió del sector del circ tant a nivell estatal com internacional.
 • Participació a xarxes i plataformas de cooperació amb altres organitzacions.

www.circored.com

central circ 1 1024x238 - Col·laboracions

La Central del Circ

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada per a artistes professionals de les arts del circ de totes les procedències i disciplines, que forma part de la xarxa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona. La missió de La Central del Circ és oferir un marc als i les professionals del circ en el seu desenvolupament com a artistes donant suport a l’assaig, la recerca, la creació, la gestió i la difusió de les arts circenses. Enfortir la visibilització del sector i l’intercanvi de coneixement entre els i les artistes de circ i altres col·lectius i organitzacions de l’àmbit local, nacional i internacional. Impulsar una comprensió àmplia i estesa de la creació circense, entenent-la com una disciplina artística amb vocació d’interrogar i reinterpretar diversos aspectes de la realitat contemporània.

lacentraldelcirc.cat

FTV - Col·laboracions

Territorio Violeta

Territorio Violeta és un festival multidisciplinari que aposta per posar el focus en el recorregut que la societat i en concret, les arts escèniques, fan a favor de la igualtat. El violeta des de fa temps és el color del feminisme i no és casual que ens inclinem per aquest color per parlar d’igualtat. Utilitzant la simbologia actual que associa el rosa amb les dones i el blau amb els homes i aprofitant el lloc comú de la barreja dels dos colors, resulta el violeta i posem l’accent en aquest color com a símbol d’un lloc comú d’igualtat, on sense dubte no arribarem tret que hi hagi una complicitat dels dos gèneres.

www.territoriovioleta.com

Contacte
Irene Soler / Bruno Valls
+34 687 327 711 / +34 603 337 153
[email protected]