Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-equilibrista-2020.jpg

Trapezi Pro Catalan Arts

Degut a la situació de crisi sanitària excepcional en la qual ens trobem, aquest 2020 Trapezi es desenvolupa en tres moments. El dedicat als professionals del circ es celebrarà els dies 9 i 10 de juliol amb un seguit d’activitats que es faran a Reus i s’emetran a tot el món.

En aquestes jornades abordarem temàtiques específiques del sector i afavorirem la trobada entre programadors i companyies de forma virtual utilitzant recursos que ens permetin fer una convocatòria àmplia. Volem aprofitar les noves inèrcies i centrar els nostres continguts en la realitat del circ, de les arts en viu de les quals aviat tornarem a gaudir.

Amb la intenció de seguir sent una cita anual de referència que aprofita la trobada per connectar-nos amb el que fem i entre nosaltres, presentarem una graella d’ACTIVITATS VIRTUALS que abordaran diversos àmbits, des de l’anàlisi de l’actualitat, la realitat i desenvolupament del sector, activitats formatives i també de debat i pensament.

Un any més la nostra ÀREA PROFESSIONAL posa a disposició del sector tots els recursos possibles per afavorir una trobada que cobreixi les necessitats de tots. Sabem que de la reunió de tots en sorgeixen noves aliances i contactes fructífers, però sobretot es renoven els conceptes del nostre sistema professional i del sector, fet sempre necessari, i ara més que mai.

El contacte humà és la base del circ, i de les arts en viu; ara, però, us convidem a utilitzar eines virtuals per seguir avançant en la nostra professió i celebrar que aviat ens tornarem a veure.

Contacte
Jessi Pérez
professionals@trapezi.cat / +34 687 984 291