; Trapezi Pro Catalan Arts | Fira Trapezi Reus
Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Trapezi-2023-Header-3.jpg

Trapezi Pro Catalan Arts

Des de l’Àrea Professional volem donar l’enhorabona i la benvinguda al nou equip directiu que s’incorpora a la 27a Fira Trapezi de Reus format per Cristina Cazorla i Alba Sarraute. Comença una nova etapa i com sempre, seguim donant suport incondicional a la cultura i el circ. En les properes edicions hi haurà una mirada cap a les cures i maternitat, programació d’espectacles de diferents formats, recerca de nous espais escènics i una finestra per recuperar el talent català instal·lat a l’estranger. Recuperarem els carrers perquè durant la fira tot Reus esdevingui una carpa. Benvingudes i benvinguts a la 27a edició de Fira Trapezi!

Serem un punt de trobada on diferents professionals del sector es puguin presentar, conèixer i afavorir els vincles, i comptarem amb Belén Brandido com a facilitadora PRO per propiciar-ho. Alhora, la fira és un espai de pensament, debat i reflexió sobre el sector i també un marc d’exhibició de les creacions de circ actuals.

Et volem convidar a les activitats programades dins de l’Àrea Trapezi Pro Catalan Arts, un punt de trobada per a professionals i entitats vinculades al sector del circ (creació, producció, distribució, programació, difusió, formació, etc.). Enguany una de les activitats professionals es durà a terme els dies previs a la fira i la resta durant el matí del dimecres 10 de forma virtual, i el dijous 11 i el divendres 12 de maig de manera presencial. Per articular les activitats, aquesta edició Fira Trapezi compta amb la col·laboració de COFAE, APCC, CircoRed, La Central del Circ i Territorio Violeta.

Com a novetat, tindrem dos espais de trobada professional: Cal Massó (C/ de Pròsper de Bofarull 7) que ja ens ha acollit en darreres edicions com a punt de recollida d’acreditacions, on es realitzaran els speed meetings i activitats sectorials, i l’espai La Palma (C/ Ample, 75) com espai de showcase i dinar professional.

Horaris Àrea PRO:

  • Dimecres 10: 10 – 14 / 16 – 17.30 h
  • Dijous 11: 10 – 14 / 16 – 19 h
  • Divendres 12: 10 – 14 / 16 – 19 h
  • Dissabte 13: 10 – 14 / 16 – 19 h
  • Diumenge 14: 10 – 12 h

Facilitadora PRO Belén Brandido

Si vols rebre els butlletins relacionats amb l’Àrea Professional de Fira Trapezi, ens pots escriure un correu a [email protected] i t’afegirem a la nostra base de dades.

Ens veiem a Fira Trapezi!


Contacte
Irene Soler / Bruno Valls
+34 687 327 711 / +34 603 337 153
[email protected]