Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-equilibrista-2020.jpg

Trapezi Pro Catalan Arts

Reus, setembre de 2020

En el marc de crisi sanitària en la qual ens hem trobat en aquest 2020, Trapezi s’ha anat desenvolupant en tres moments per poder celebrar-se, adaptant-se a les possibilitats de reunió permeses en cada moment. L’activitat de la fira dedicada als professionals s’ha portat a terme, per una banda, a Cal Massó, els dies 9 i 10 de juliol, amb un seguit d’activitats que es van emetre on-line, i en la propera cita que tindrà lloc a Reus els dies 23, 24 i 25 d’octubre on es celebrarà el Trapezi Viu, moment en el qual emplacem els professionals a presenciar les propostes artístiques programades per a aquesta edició.

En les jornades de juliol vam abordar temàtiques específiques del sector i vam donar espai per a la trobada entre programadors i companyies, de forma virtual, i vam usar els recursos que ens van permetre comptar amb una convocatòria àmplia, utilitzant les noves inèrcies de comunicació en xarxa i centrant els continguts en la realitat del circ en el present. En aquestes jornades es van abordar diversos àmbits, des de l’anàlisi de l’actualitat fins al desenvolupament del sector, a més d’activitats formatives de debat i també de pensament. Tot desenvolupat des de Cal Massó en una emissió en directe que els professionals inscrits van poder seguir on-line, i que ben aviat podran visionar en diferit amb l’entrega del material enregistrat.

Ara arriba l’última part de Trapezi 2020, i la més essencial, l’anomenat Trapezi Viu, on per fi l’acció del circ es farà realitat i podrem veure els espectacles. Ens proposem aconseguir, sempre tenint en compte les limitacions per raons sanitàries, una presència professional important en la representació dels espectacles, per servir de suport en l’evolució cap a la següent temporada de programacions i cites de circ.

Així doncs, ens trobem als teatres de Reus els propers 23, 24 i 25 d’octubre de 2020.

Comença la funció!

Contacte
Jessi Pérez
professionals@trapezi.cat / +34 687 984 291