https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/slider-trapezi-2018-2-1.jpg

Espai Professional

L’Espai Professional

A l’Espai Professional de Fira Trapezi seguim treballant per promoure i donar visibilitat al sector del circ català i estatal, proporcionant un espai de negoci i impulsant la creació, la producció i la distribució de tots els formats i disciplines.

Un dels principals objectius d’aquesta edició és incitar diferents formes d’acompanyament, seguiment i suport entre artistes i gestors/es a escala estatal i internacional, potenciant la fase de la producció/coproducció i també de la circulació, tant a nivell estatal com internacional.

L’Espai Professional té nova ubicació. Ens mudem a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari; un espai de trobada ampli i acollidor obert al llarg dels 4 dies que serveix com a punt de referència i seu de les xerrades i activitats professionals.

Aquí hi podreu recollir la vostra acreditació i les entrades per als espectacles i fer-lo servir també com a punt de reunió i trobada. Tindreu accés a zona wifi, cafè i una terrassa a l’aire lliure.

L’Espai Professional és també el punt de referència i informació per a les companyies, associacions i entitats participants.

Dins del recinte podreu visitar l’exposició “El Color del Circ, cartells polonesos de circ (1960-1988)”, una col·lecció de Javier Jiménez.

Adreça
Cal Massó
C/ de Pròsper de Bofarull, 7
43202 Reus

Horaris, informació i acreditacions
Dijous 10: 16-19.30 h
Divendres 11: 10-14 / 16-20 h
Dissabte 12: 10-14 / 16-20 h
Diumenge 13: 10-14 h

Contacte
Clara Matas
professionals@trapezi.cat / +34 660 066 048

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.