Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Header-2021-base.jpg

Trapezi Pro Catalan Arts

Des de Fira Trapezi us convidem a participar en les activitats programades dins de l’Àrea Professional, un espai de trobada per als professionals i entitats vinculades al sector del circ (creació, producció, distribució, programació, difusió, formació, etc.). Benvinguts i benvingudes a la 25a edició de Trapezi!

Volem crear un punt de trobada on diferents professionals del sector es puguin presentar, conèixer i afavorir els vincles i complicitats. Alhora és un espai de pensament, debat i reflexió sobre el sector, i també un marc on poder promoure el treball artístic dels creadors/es, presentar les creacions actuals i proposar possibles col·laboracions venidores.

Les circumstàncies actuals han empès a reinventar les jornades professionals de Fira Trapezi, que enguany es plantegen en un format híbrid: virtual i presencial, i que centrarem en dos dies.

Amb l’afany de poder recuperar a poc a poc els espais de trobada, es duran a terme activitats amb assistència presencial, que seran d’aforament reduït i que requeriran inscripció prèvia. Totes les ponències, taules rodones i altres activitats que es realitzin des del plató de televisió instal·lat a Can Massó, i amb públic assistent, també es podran visualitzar en directe a través d’internet. Per altra banda, hi haurà algunes activitats que seran només en format virtual.

El lloc de trobada serà a CAL MASSÓ (c/ de Pròsper de Bofarull, 7, 43202 Reus), una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, que ja ens ha acollit les darreres edicions.

Horari de recollida d’acreditacions:

  • Dimecres 12: 17 – 20 h
  • Dijous 13: 9.30 – 10 h (només pels assistents presencials a les activitats del dijous matí) / 16 – 20 h
  • Divendres 14: 10 – 14 h / 16 – 20 h
  • Dissabte 15: 10 – 14 h / 16 – 20 h
  • Diumenge 16: 10 – 14 h

Ens retrobem molt aviat a FIRA TRAPEZI!


Contacte
Txell Bosch / Irene Soler
+34 690 352 615 / +34 687 327 711
professionals@trapezi.cat

Per rebre els butlletins relacionats amb l’Àrea Professional de Fira Trapezi ens pots escriure un correu a professionals@trapezi.cat i t’afegirem a la nostra base de dades.