Ajuntament de Reus
https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Header-2021-base.jpg

Espectacles

Alvarito i Cia

Catalunya

10’

Espectacle itinerant

Pl. de Prim
Divendres 10, 18.00 h

Pl. de la Llibertat
Dissabte 11, 18.30 h

Pl. de Prim
Diumenge 12, 12.00 h

Públic familiar

2.alvaritoicia - Espectacles

Somnis

Somnis ens apropa a l’experiència tan quotidiana i, alhora, misteriosa, de somiar. De vegades la sensació de descontrol i d’imprevisibilitat ho envaeixen tot. D’altres, som els amos i podem fer qualsevol cosa que imaginem. Però potser el més important en els somnis és que ens apropen a pors, desitjos i situacions desconegudes. Aquesta escenificació dels somnis d’un malabarista ens mostra un món divers on les diferències són benvingudes i ens fa adonar amb un toc d’humor que la cooperació és el millor camí per evitar tenir un malson.

Fitxa artística

Malabarista i equilibrista: Álvaro Guerrero Cruz
Músic i tècnic de so: Martí Arnau


Ateneu Popular 9 barris-Animal Religion

Catalunya

55’ – 10 €

Teatre Bartrina

Divendres 10, 22.00 h
Dissabte 11, 22.00 h
Diumenge 12, 18.00 h

Tots els públics

3.Ateneu 9 barrisNU - EspectaclesNu

Nu és un espectacle de circ contemporani amb cinc artistes en escena que conviuen amb diferents llenguatges escènics per descobrir-se en un espai híbrid. Nu és la proposta que Quim Girón, i l’equip que l’acompanya, ha creat en base a l’encàrrec de l’Ateneu Popular 9 Barris per fer un espectacle per a tots els públics en una nova edició del Circ d’Hivern.

Nu parla amb senzillesa i transparència de les relacions humanes i de com aquestes interactuen amb els objectes. El contacte dels cossos amb aquests objectes crearà situacions absurdes plenes de màgia, poesia i un humor ple de tendresa.

Els artistes es relacionen amb diferents disciplines de circ sense que l’exercici sigui més que el significant; acrobàcies, verticals, suspensió capil·lar i perxa aèria es desenvolupen en escena per usar-les de diferents formes. Nu aprofundeix fins al fons en la tècnica per trobar noves maneres per fer-la servir i que no sigui la tècnica la que defineixi l’espectacle.

Fitxa artística

Direcció artística: Quim Girón
Artistes: Quim Girón, Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza i Wanja Kahlert (en substitució de Joan Català)
Música i espai sonor: Joan Cot
Espai escènic: Mercè Lucchetti
Vestuari: Adriana Parra
Disseny d’il·luminació: Joana Serra
Dramatúrgia i ajudant de direcció: Carlota Grau
Mirada externa: Jordi Fondevila
Tècnic de rigging: Marco Ruggero

Una producció de l’Ateneu Popular 9 Barris. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona i l’Institut Nacional de Artes Escénicas y la Musica.


Atirofijo Circ

Illes Balears

45’

Avinguda del Carrilet

Divendres 10, 18.00 h
Dissabte 11, 19.00 h
Diumenge 12, 18.00 h

Tots els públics

4.ATIROFIJO CIRC - EspectaclesA s’ombra

A s’ombra parla de les experiències dels dos personatges protagonistes. Aquests dos individus viuen en un món fora del temps i en un viatge perpetu que els té condemnats a la vida errant. Es traslladen d’un lloc a un altre carregant amb el seu univers. Habiten l’espai buit, aprofiten l’oportunitat de viure i jugar amb el que la vida els ofereix. Transiten en el sentir i experimentar; estímul resposta; sentiments primaris i bàsics. És en aquest escenari on es desvetllen els més emocionants, sorprenents, curiosos, extravagants i excèntrics fets, situacions, accions, etc. Sempre amb el llenguatge del circ com a protagonista.

A s’ombra és una peça de circ contemporani; els seus creadors tracten de fer processos d’investigació proposant noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents. Ens referim al tractament de la tècnica, de la dramatúrgia, l’expressió a través dels objectes, la música, etc. Sempre amb l’objectiu d’establir una connexió directa amb el públic que els possibiliti una identificació amb ells i els transporti al seu univers.

A s’ombra és un espectacle que comprèn diverses disciplines de circ: trapezi a vol, llançament de ganivets, combinades amb els equilibris acrobàtics, manipulació d’objectes i l’actor de circ.

Fitxa artística

Artistes a escena: Guillem Vizcaíno i Mari Paz Arango
Tècnic de so i ajudant de muntatge: Javier Zurera
Idea original: Atirofijo Circ
Direcció artística: Atirofijo Circ, amb la col·laboració de Pau Portabella
Escenografia i objectes de circ: Atirofijo Circ i Artesanias Greca
Producció: Atirofijo Circ


Cia Toti Toronell

Catalunya

La Palma
Divendres 10, 22.00 h
Dissabte 11, 22.00 h

Tots els públics

6.dioptries cartell - EspectaclesDioptries

Una de les grandeses del circ és que que no li cal cap història per emocionar, l’art del risc i de les coses impossibles, l’habilitat, l’humor, la música… en definitiva, l’art amb totes les seves facetes estan al servei del circ. I això és el que volem que expliqui Dioptries.

Una troupe de circ està atrapada entre dos mons, i ha de resoldre el dilema de fer dos espectacles alhora… Entrar, sortir i els canvis precipitats d’un escenari a l’altre donen joc a l’espectacle.

Dos espectacles en un, on volem que el públic s’impliqui d’una manera activa i es mori de curiositat per saber què està passant a l’altre costat de Dioptries.

Fitxa artística

Creació i direcció: Toti Toronell
Ajudant de direcció: Pere Hosta
Comediants: Pere Hosta (pallasso), Toti Toronell (pallasso), Jessica Arpin (bicicleta acrobàtica), Mon Mató (mans-mans i bàscula) i Maria Palma ( mans-mans, bàscula).
Producció executiva i regidoria: Mercè Casas
Cap tècnic: Kiku Martínez


Circo no Ato

Brasil

50’

Plaça de la Llibertat

Divendres 10, 18.00 h
Dissabte 11, 12.00 h
Diumenge 12, 12.00 h

Públic familiar

8Circo no atoAsaltoalto - EspectaclesA Salto Alto – Entre gentilezas e extermínios

A Salto Alto – Entre gentilezas e extermínios explica la història de set persones que, en tenir accés a una altra forma de vida, es desvesteixen de les seves experiències per viure aquesta altra realitat. L’espectacle es duu a terme des de la tensió entre una atmosfera de personatges formals i refinats que porten en la seva essència la irreverència que han de reinventar i donar un nou sentit a la vida a cada moment. L’espectacle profana la història romàntica de la Ventafocs tenint com a principal crítica el consumisme desenfrenat de la nostra societat.

Fitxa artística

Realització: Circo no Ato
Coproducció: Crescer e Viver, Central del Circ i Iberescena
Direcció: Circo no Ato i Roberto Magro

Col·laboració de direcció: Gustavo Ciríaco
Direcció d’escena: Maira Maneschy

Repartiment:
Camila Krishna, Carol Costa, Luís Fernando Martins, Mário Martins,
Natássia Vello, Rafael Garrido i Ipojucan Ícaro
Direcció musical: Raquel Coutinho
Roteiro: Roberto Magro
Dramatúrgia: Diogo Liberano
Il·luminació: João Gióia


Circus Ronaldo

Bèlgica

75’

Pl. d’Anton Borrell
Divendres 10, 19.30 h
Dissabte 11, 13.00 h / 19.30 h
Diumenge 12, 19.30 h

+12 anys

9.Circo Ronaldofotobenny de grove - EspectaclesFidelis Fortibus

A Fidelis Fortibus el públic entra en una carpa de circ on tots els artistes han mort. Jauen al voltant d’un cercle de serradures. Encara se sent la ferum dels cavalls, però la bravesa i l’atmosfera bulliciosa del circ és morta.

Danny Ronaldo és l’únic home que encara queda dempeus. D’acord amb les antigues costums de la seva família, vetlla per les tombes i el seu passat insuperable que omple tot l’espai. Literalment i metafòricament. Però també hi ha una promesa ancestral del circ: mai decebràs al públic… Així que, amb una valentia incommensurable, ell accepta el duel amb el passat. Grans riallades són desenterrades amb incursions esporàdiques a la melangia més profunda i poesia, que sovint transcendeix l’espectacular.

Millor Espectacle de Circ, Premis Ciutat de Barcelona 2017 i seleccionat com a millor producció del 2016 al Theaterfestival (BE/NL)


Circonautas

Catalunya

Cabaret

Dijous 9, 22.30 h 60‘
Divendres 10, 23.30 h 90‘
Dissabte 11, 23.30 h 90‘

Tots els públics

10.Circonautas - EspectaclesBanda del Cabaret

Cinc inquiets multiinstrumentistes amb molts anys d’experiència tant en la música com en les arts escèniques es reuneixen en aquest combo on tot és possible. Valents navegants, en la seva música ballen des de melodies i composicions originals fins a les més variades versions. S’atreveixen amb qualsevol estil, qualsevol format i totes les bogeries que se us puguin ocórrer. Una nau musical que pot fer des d’una cercavila festiva fins a sons atmosfèrics en un teatre buscant, sobretot, la complicitat amb els artistes i amb el públic. Una nau musical a la recerca de l’energia que converteixi en màgics els números de circ i les experiències escèniques


Domichovsky & Agranov

Catalunya

 45’

Plaça de la Patacada
Divendres 10, 20.00 h
Dissabte 11, 20.00 h
Diumenge 12, 11.30 h

Tots els públics

12.DomichovAgranov - EspectaclesDavaiii

Dos personatges dubtosament simpàtics juguen amb l’equilibri entre el dolor i l’alegria. Un joc de rols en constant transformació, el domador es converteix en el domat, el segrestador en el segrestat, la més minúscula distracció pot costar la vida o almenys unes quantes bones rialles… qui ha dit que no es juga amb ganivets?
Fustes, cordes, ferros, ganivets, clavilles… pausa.
Cantem el dolor, bevem i ballem l’alegria
La vida del gitano, una llàgrima a l’ull del món.

Fitxa artística

Idea original: Sasha Agranov i Pablo Domichovsky
Mirada externa: Karl Stets, José Luis Redondo i Jorge Albuerne
Fotografia: Laura Soriano
Vídeo: Abel Moreno, Philippa Young & Ghinwa Daher


Duo 2 filles

França/Brasil

 8’

Cabaret
Divendres 10, 22.30 h
Dissabte 11, 23.30 h
Diumenge 12, 23.30 h

Tots els públics

13.duo2filles MelissaNicole photo7 - EspectaclesLes opposés s’attirent

Mélissa i Nicole: cadascuna en el seu univers.

El joc: confrontar les seves pors i desafiar els riscos.

Una és petita i sempre de cap en l’aire, l’altra és gran i amb els peus a terra. Buscant la complicitat dels espectadors en les seves mirades, elles confronten el perill. Una cerca basada en els canvis de rols entre la portora i l’àgil, les portarà a una nova manera d’explorar el quadre aeri.

Fitxa artística

Creació i intèrprets: Nicole Felix Rodrigues & Mélissa Roguier
Ull extern: Philippe Vande Weghe


Collectif Entre Nous

França

40’

Plaça d’Evarist Fàbregas

Dissabte 11, 18.30 h
Diumenge 12, 18.30 h

Tots els públics

14.entre nous1 - Espectacles Entre nous…

En un espai obert, tres pals, algunes cadires desordenades i un parell d’instruments musicals. Cinc amics inseparables es troben després de cert temps. Van arribant d’un en un, es miren als ulls, somriuen, les línies del mapa de les seves vides els porten avui a aquest lloc, són els mateixos de sempre malgrat el temps. La música envaeix l’espai, el moviment, la complicitat. Els tres pals a escena donen vida a aquest simple encontre on l’humor, l’amistat i l’amor es troben tan en el pla horitzontal com en el vertical.

Fitxa artística

Intèrprets: Heloïse Bourgeois, Cvonstance Bugnon, Jeremías Faganel, Mikaël Bres i Matías Plaul
Coreografia: Lucas Condro
Coproducció i ajut a la creació: 7 Tours Produccions, Festival Complètement Cirque de Montréal i Collectif Entre Nous


Escarlata Circus

Catalunya

70’

A partir de 8 anys

Crancs 2 foto Pep Gol - Espectacles Quan els crancs portin talons

Àngel i Bàrbara, conductors d’aquesta acció performativa, ens expliquen un conte; un conte basat en fets reals sobre una parella que fa més de trenta anys va començar a fer circ creient poder trobar la seva llibertat i canviar el món. El món però, també els canvià a ells. La seva reflexió sobre aquest món és a través del seu llenguatge, el circ.

Amb una reinterpretació de la relació amb l’objecte, els fuets, ganivets, pals, acrobàcies i pallassos, desplacen el centralisme humà cap al punt de vista de l’objecte sobre el món; amb una visió posthumanista, els elements ens parlen des de les seves entranyes. A través de la Bàrbara i de l’Àngel descobrirem com aquesta parella que ens ha cedit els seus fets –el seu arxiu audiovisual inèdit!– es qüestionen a ells mateixos i qüestionen
l’establert.

Fan l’exercici de descompondre la seva trajectòria circense com si de crancs es tractés.

Revisiten el seu passat i proposen una visió de futur oberta i esperançadora. El seu motor és la poesia i la recerca de la bellesa. En definitiva, qüestionen la bestiesa humana.

Fitxa artística

Direcció: Laura Tajada
Escriptura: Laura Tajada i Escarlata Circus
Artistes: Jordi Aspa i Bet Miralta
Tècnic polifacètic: Pep Arumí
Acompanyament dramaturgia: Bauke Lievens
Disseny de llums: Cube.bz
Espai sonor: Cabo San Roque
Espai escènic: Escarlata Circus – Cube.bz
Videocreació: Miquel Àngel Raió
Vestuari: Monika Schwartzl
Producció: Alfred Ford i Bet Miralta
Fotografia: Pep Gol i Heroen Bollaert
Disseny gràfic: Münster Estudio – Dani Rabaza

Coproductors:

Mercat de les Flors – Casa de la Dansa – Barcelona
Scène Nationale de l’Essonne Àgora Desnos – Évry – França
Scène Nationale du Sud-Aquitaine – Bayonne – França

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura

Agraïments

Joan Duch, Marduix Titelles, David Climent – Los Corderos, Janni Nuutinen, Marc Miralta i Talleres Nevado


Escola Rogelio Rivel 1

Catalunya

30’

El Covador
Jardí de La Palma

Dissabte 11, 17.00 h
Diumenge 12, 17.00 h

Tots els públics

17Foto RogelioTORTUGA Krash19 - Espectacles Krash19 – PROJECTE TORTUGA

Quan la incongruència ens aborda però la bellesa és superior, no busquem un perquè, simplement gaudim la visió. Set personatges conformen una tribu que conviu, construeix i comparteix un espai vital.

Fitxa artística

Pal xinès: Carlos Francós i Krystyna Pakhayan
Roda Cyr: Nolwenn Le Guillou
Verticals: Nicolás Pastén
Equilibris acrobàtics: Jeanne Sérié i Thomas Colle
Produït pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel


El Fedito

Comunitat Valenciana

40’

Pl. del Teatre
Dissabte 11, 11.30 i 17.00 h

Tots els públics

18El Fedito Oyun - Espectacles Oyun

Qui o què és l’escultura? El malabarista o l’artefacte creat? Què és l’estabilitat? Quin és el límit? Aquestes preguntes condueixen a la cerca del més difícil encara, de l’equilibri perfecte cap a l’arquitectura dels malabars, l’harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes.

A Oyun (del joc turc) tot gira entorn a les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri, el malabarista va creant l’espai, dibuixant l’aire, i sobretot jugant i desafiant la gravetat.

Aquest espectacle és el resultat d’anys de recerca i experimentació, la inspiració de la qual ha vingut principalment de les diferents disciplines artístiques: escultura, dibuix, poesia visual, fotografia, arquitectura, música, pintura, teatre, circ…

Fitxa artística

Guió, direcció i idea original: Federico Menini
Mirada externa: Lucas Escobedo i Raquel Molano
Artista en escena: Federico Menini
Disseny i construcció de l’escenografia: Federico Menini
Disseny d’il·luminació: Manolo Ramírez
Disseny i gravació de música: José Monreal i Miguel Serna
Tècnic: Manolo Ramírez
Disseny de vestuari: María Adriana Jorge
Vídeo: José Abellán
Producció i distribució: Producirk
Fotografia: Rosa Ros
Assessor de tècniques de màgia: Pepe Torres
Assessor de tècniques de circ: Lucas Escobedo i Celso Pereira
Web: Antonio Mira-Perceval
Agraïments: Andrea Pérez, Jon Sádaba, Carlos Such, Adrián Plaza, Guillem Fluixà, Nuria Calatayud i Carla Fontes


Iara Gueller

Brasil

7’

Cabaret
Dijous 9, 22.30 h
Divendres 10, 23.30 h
Dissabte 11, 23.30 h

19 Iara Gueller DSC4415 FIRCO - Espectacles Deslira

El número s’inspira en el passatge de l’intern a l’extern, del niu cap al món: la trobada amb el cos, l’espai i el públic. La investigació de moviment explora l’oposició entre terra i aire en la recerca de l’instant present i únic que es crea en escena.

Transformació és la paraula que va impulsar aquest camí travessant aquesta criatura i el seu aparell en escena.


Jimmy González

Catalunya

7’

Cabaret
Plaça del Mercadal

Dijous 9, 22.30 h
Divendres 10, 23.30 h
Dissabte 11, 23.30 h

 

20.jimmy gonzález - Espectacles D’argile

D’argile és un numero de malabars i dansa amb una bola d’argila. És el recorregut d’un escultor que es perd en la seva pròpia bogeria creativa, manipulant la terra i transformant-se en la seva pròpia obra.

Compartir el plaer de ballar, embrutar-se i entrar en èxtasi.


Kaaos Kaamos

França

45’

Plaça de la Llibertat

Divendres 10, 22.30 h
Dissabte 11, 22.30 h

Tots els públics

21.foto KaaosKaamos - Espectacles Babel, Glöm

Venen de Suècia, Finlàndia, Alemanya, Xile i Nova Caledònia. Tantes llengües i cultures diferents, però especialitats comunes: banquina i mà a mà.

Cadascun és únic, però junts tracten de tocar el cel. Es poden aguantar i caure, aixecar-se, confiar en els altres, independentment del que sigui. L’acrobàcia és el seu llenguatge comú, tant alimentari com ritual, amb magnèsia com a símbol.

Fitxa artística

Direcció: Albin Warette
Artistes: Erika Ahola, Erik Glas, Anouck Le Roy, Perry Rudolph, Johan Sjölund i Mikaela Valencia Veide


La Inoxidable Marxing Band

Catalunya

70’

Carrers i places de la ciutat

Divendres 10, 18.00 h
Dissabte 11, 18.30 h
Diumenge 12, 12.00 h

Tots els públics

22.Inoxidable banda - Espectacles Itinerants

La Inoxidable Marxing Band us ofereix un repertori eclèctic, extret de moltes i diverses tradicions: klezmer, second line, blues, músiques de circ i de cercavila… Una aposta per la música purament de carrer, per tocar caminant, per caminar ballant, perquè camini la música!

Fitxa artística

Músics: Jaume Baliarda, Llorenç Rubio, David Ortega, Xavi Clavell, Adrián Otin, Mario Talavero, Lluís Cirer i Roberto Conde
Coordinació: Berta Núñez


La Fem Fatal

Catalunya/Euskadi

10’

Cabaret

Divendres 10, 23.30 h
Dissabte 11, 23.30 h

Tots els públics

24.La Fem FatalLFF Salt 4 - Espectacles Eje 36

Eix, discurs utòpic. Paraula enfonsada en la necessitat de sentir cert equilibri. Falsa percepció d’immobilitat compresa entre passat i futur. Un present viu, atent i constant. Que no admet dubte, que es nodreix del reajustament i que busca en la discòrdia la seva verticalitat. Un camí, un viatge, una vida plena de distorsions i que, només veient-la en perspectiva, sempre es manté en un sol eix.

Fitxa artística

Recerca autoria i coreografia: Toni Gutiérrez i Asvin López (La Fem Fatal)
Música: Pia Nielsen
Assistència coreogràfica: Pilar Serrat
Assistència tècnica: Yuri Sakalov
Intèrprets: Toni Gutiérrez i Asvin López
Llum i so: Joana Serra
Vestuari: La Fem Fatal
Vídeo: Ignasi Castañé
Disseny i enginyeria del trapezi giratori: Gotz Garcia
Construcció i mecànica: Uli Ulrichs
Agraïments: Miquel Barcelona, Melodie Cecchini, Philip i Leandro Mendoza


Cia LaMala

Brasil

55’ – 10€

Bravium Teatre

Divendres 10, 18.00 h
Dissabte 11, 19.30 h
Diumenge 12, 19.30

Públic adult

25.LaMalaIntimo Cred Bruno Rudolf 01 - Espectacles Íntimo

L’espectacle revela la intimitat d’una parella d’acròbates, tant des del punt de vista de la relació entre dues persones, com de dos cossos que es coneixen i treballen en sintonia per portar al públic el virtuosisme del qual aprofundeix en la seva recerca davant un desafiament i el transforma en risc, en circ.

D’alguna manera, aquests dos acròbates aconsegueixen sentir l’estat d’esperit de l’altre, pel contacte i la presència i és justament aquesta sensibilitat que haurà de ser compartida amb el públic.

Fitxa artística

Direcció: Bruno Rudolf
Creació: Cia LaMala y Bruno Rudolf
Argument: Marina Bombachini
Compositor i músic a pista: Rodrigo Zanettini
Disseny de llums: Marcel Alani Gilber
Preparació vocal: Isadora Canto
Coordinació de producció: Cia LaMala
Producció executiva: Cristiani Zonzini


Lanördika

Madrid

45’

Plaça del Baluard
Divendres 10, 19.00 h
Dissabte 11, 19.00 h
Diumenge 12, 11.00 h

Tot els públics

26.Lanordikarojoestándar - Espectacles Rojo estándar

“L’amor és un misteri. Tot en ell són fenòmens a quin més inexplicable, tot en ell és il·lògic, tot en ell és vaguetat i absurd” Bécquer
Foraster i forastera es mouen per un estrany món. Marcats pel color blanc i pel color vermell, volen aproximar-se des de la curiositat, la diferència, el joc… i provocaran les combinacions més divertides. Sensible i tendre, descarat i alegre, Rojo estándar deixa petjada en la retina, en la memòria i en el cor.

Aquesta unió entre el circ i la dansa ha aconseguit el reconeixement i el gaudir de milers de persones de totes les edats, en la seva extensa gira per festivals i programacions de temporada, a Espanya i Europa.

Premi FETEN 2018 al millor espectacle de carrer
Premi Lorca 2018 al millor espectacle de carrer

Fitxa artística

Creació i interpretació: Darío Dumont i Greta García
Dramatúrgia: Alba Sarraute
Direcció: Rosa Diaz
Assistència d’actors: Noelia Rosa
Escenografia: En Ascuas Forja, Pepe del Pino y Anna Jonsson
Disseny d’il·luminació: Ernesto Monza
Vestuari: Anna Jonsson
Música: Morten Jespersen


Kolektiv Lapso Cirk

Itàlia

50’

Jardí de la Casa Rull

Dissabte 11, 13.00 h
Diumenge 12, 13.00 h

Tots els públics

27.KolektivLapso CirkOVVIO 4 - Espectacles Ovvio

On és el límit extrem de l’equilibri? Aquest instant perfecte on les lleis de la gravetat semblen vençudes, sobrepassades, desaparegudes.

On és el límit de les nostres capacitats? A vegades ho aconseguim, a vegades no. A vegades ho sobrepassem, a vegades no.

A vegades cau i a vegades no. Ens agraden tots dos,
Ovvio!

Ovvio és una trobada entre dues personalitats oposades, que porten a l’interior la mateixa necessitat de risc, l’aclaparadora urgència de descobrir fins on poden arribar abans que la física i la casualitat els derrotin. On és l’instant de perfecció abans de la caiguda?

El “joc” és la seva manera de buscar aquest límit; la confiança, el cordó necessari que els uneix i els empeny seguir.

Ovvio és un desafiament.

Fitxa artística

Artistes: Tomas Václavek i David Díez Méndez
Producció: Kolektiv Lapso Cirk
Mirada externa i direcció: Morgan Cosquer i Jorge Albuerne
Música original: Gabriele Mitelli i Nicola di Croce

Composició de llums: Flavio Cortese
Difusió: 23 Arts – Brothers Projections