Ajuntament de Reus

Col 3

https://www.trapezi.cat/wp-web/wp-content/uploads/Header-2022-1.jpg

Premis Trapezi Peces Audiovisuals

Trapezi Premis 2022 1024x777 - Premis Trapezi Peces Audiovisuals

Nova crida internacional per participar als Premis Trapezi Peces Audiovisuals amb la voluntat d’incentivar la producció de noves narratives de circ en aquest format a través de petites peces originals, d’entre 4 i 10 minuts, a través de dues categories anomenades Experiències de Circ i L’Art del Circ.

La finalitat dels premis és donar visibilitat, a través de l’espai audiovisual i digital, a qualsevol experiència vinculada al circ i a exploracions de com mostrar el circ en l’audiovisual.


Les categories

Experiències de Circ

Amb peces concebudes des d’un punt de vista històric i documental que expliquin projectes, gires, història, documentació, trajectòria, experiències de circ social o que acostin els processos de creació del circ al públic general.

L’Art del Circ

Valorarà treballs centrats en l’exploració de la manera de mostrar el circ en l’audiovisual evocant la bellesa, la proesa, el risc, la superació personal, l’excel·lència tècnica, la narrativa corporal i el fet artístic del circ.


El jurat

El jurat estarà format per perfils provinents de l’àmbit audiovisual i vinculats al circ, amb el Trapezi i amb el món de la comunicació:

  • Teresa Turiera-Puigbò Bergadà, periodista i directora de documentals
  • Erol Ileri Llordella, realitzador audiovisual
  • Pablo Domichovsky, artista de circ
  • Leandro Mendoza Artagaveitia, director artístic de Fira Trapezi
  • Iolanda Fontgivell Pino, directora executiva de la Fira Trapezi

Presentació de propostes fins el 18 d’abril a premis@trapezi.cat
El veredicte es farà públic durant la 26a edició de la Fira Trapezi, assignant un guanyador per cada categoria que rebrà una dotació de 2.000 €