Trapezi Pro Catalan Arts

Des de l’Àrea PRO Catalan Arts et convidem al que serà un edició estimulant, atractiva i amb el suport incondicional a la cultura i el circ. Una mirada especial cap a la maternitat, la conciliació familiar, el gènere, la programació d’espectacles de diferents formats, la recerca de nous espais escènics i una finestra per recuperar el talent català instal·lat a l'estranger, segueixen en el full de ruta de la direcció artística encapçalada per Alba Sarraute i Cristina Cazorla, fent que Reus, gràcies als diferents públics, esdevingui un espectacle global. Benvingudes i benvinguts a la 28ª edició de Fira Trapezi!

Seguim amb l'objectiu de fer xarxa amb programadores i programadors catalans, de l'estat espanyol i enguany, amb la destacable participació d'agents internacionals, la fira esdevé un espai de pensament, debat i reflexió sobre el sector i també un marc d’exhibició d'espectacles amb 46 companyies programades en sala, carrer i carpa. Som un punt de trobada pel circ on diferents professionals es poden relacionar i conèixer, i per facilitar aquests vincles, a l'Àrea professional juntament a Bruno Valls, s'ha incorporat la Mar Puig i a més, tornem a comptar amb Belén Brandido com a facilitadora PRO.

Et convidem a fer-te teves i participar de les activitats professionals de Trapezi Pro Catalan Arts, un punt de trobada per a professionals i entitats vinculades al sector del circ (creació, producció, distribució, programació, difusió, formació, etc.). Aquesta 28ª edició les activitats professionals es duran a terme al llarg dels matins i migdies del dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de maig de manera presencial. Per articular les activitats, Fira Trapezi compta amb la col·laboració de COFAE, CircoRed i l’APCC.

Com a novetat tindrem tres espais professional:

  • Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 3A) com a punt de trobada i recollida d'acreditacions (de dimecres a dissabte de 10 a 14 h i de 16 h a 19 h).
  • Cal Massó (C/ de Pròsper de Bofarull, 7) torna a ser, com en darreres edicions, l'espai on realitzar l'activitat TaulesPRO i activitats sectorials (dimecres 8 i dijous 9).
  • La Palma (C/ Ample, 75) com espai pel Showcase i el DinarPRO (divendres 10).

Si vols rebre els butlletins relacionats amb l’Àrea Professional de Fira Trapezi, ens pots escriure un correu a [email protected] i t’afegirem a la nostra base de dades.

Ens veiem a #FiraTrapezi24!


TRAPEZI PRO CATALAN ARTS

Ubicació

Castell del Cambrer
Plaça del Castell, 3A, Reus

Horaris

  • Dimecres 8: 10 h - 14 h / 16 h - 19 h
  • Dijous 9: 10 h - 14 h / 16 h - 19 h
  • Divendres 10: 10 h - 14 h / 16 h - 19 h
  • Dissabte 11: 10 h - 14 h / 16 h - 19 h

Contacte

Bruno Valls +34 603 33 71 53

Mar Puig +34 693 72 11 51

[email protected]